• Productie in eigen fabriek (NL)
  • Projectbedden sinds 1927
  • Maatwerk mogelijk!
  • Lange levensduur, dus lage kosten
  • Advies en service op maat
Uw 5 voordelen

Algemene info boxsprings & hotelbedden

Boxsprings, ook vaak hotelbedden genoemd vanwege de veelvuldige toepassing in hotels, vormen een belangrijk onderdeel van ons assortiment. Een compleet hotelbed bestaat uit een verende box met daarbovenop een comfortabele pocketveringmatras, en eventueel als extra comfortlaag een soepele topmatras. De ‘box met veren’ is een stabiele matrasdrager, die kan worden uitgevoerd met Bonellvering of pocketvering. De drie comfortlagen (box, matras en topmatras) vormen samen een uitermate comfortabel boxspringbed.

Hotelbedden AVEK

Hotelbedden AVEK in luxe suite

De boxspring is het populairste bed van Nederland
De grote populariteit van hotelbedden is vooral te danken aan de bijzondere comforteigenschappen en de aantrekkelijke uitstraling van dit type bed. Een heerlijke nachtrust op een goede boxspring is voor uw gasten een onvergetelijke ervaring, en is dus van groot belang voor uw bedrijfsvoering. Bovendien zijn hotelbedden praktisch in het gebruik: ze laten zich gemakkelijk verplaatsen, en zijn eenvoudig op te maken. Mede hierdoor is de hotelboxspring het ideale bed voor de hospitality sector

Doorsnede hotelbed

Doorsnede boxspring

Zorgvuldige selectie van materialen
AVEK mag zich met recht specialist in de productie van boxspringbedden noemen. Wij maken boxsprings in een groot aantal varianten: diverse hardheden, uitvoeringen, afmetingen en prijsklassen. Daarbij kijken wij altijd zorgvuldig naar zowel de constructie van het hotelbed als de toe te passen materialen. Voor de verende box en de boxspringmatrassen gebruiken wij uitsluitend thermisch geharde stalen veren van Duitse origine. Deze veren hebben een langere levensduur en behouden hun veerkracht echt beter dan goedkopere alternatieven. De gebruikte afdeklagen, die mede verantwoordelijk zijn voor het aangename bedcomfort, worden deels bij ons zusterbedrijf in Surhuisterveen geproduceerd (polyether- en koudschuim) en komen deels van producenten uit de Benelux (latex). Ondanks de toepassing van kwalitatief goede materialen zorgen we voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. U verdient uw ‘investering’ in de hotelbedden hierdoor ruimschoots terug.

Boxspring AVEK vierkante bedpoot                Boxspring AVEK bedpoot model taps               Hotelbed AVEK bedpoot model rond

Hotelbedden voor de juiste sfeer
Met de brede keuze aan stoffen (w.o. kunstleer) en een rijk pallet aan kleuren laten onze hotelboxsprings zich gemakkelijk aanpassen aan de door u gewenste ambiance. Wij hoeven u niet uit te leggen hoe belangrijk de juiste sfeer en uitstraling voor uw gasten is. Met de keuze van de bedpoten, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen w.o. poten met wielen, en een bijpassende achterwand maakt u het plaatje compleet.

Maatwerk mogelijk
Door onze eigen productiefaciliteiten in Nederland kunnen wij ook hotelbedden-op-maat leveren. Afwijkende lengte- of breedtematen of bijvoorbeeld een aangepaste modellering vormen voor ons geen probleem. Wij realiseren graag samen met u de boxspring van uw dromen. Kijk voor inspiratie ook op onze website www.avek.nl.

Wij maken boxsprings en hotelbedden voor ondermeer de volgende bedrijven en instellingen:

  • hotels
  • herbergen
  • bed & breakfast
  • luxe groepsaccommodaties
  • appartementen
  • bungalowparken
Hotelbed AVEK '1927'

Hotelbed ‘1927’ AVEK met achterwand Button