Algemene info onderschuifbedden

  • Productie in eigen fabriek (NL)
  • Projectbedden sinds 1927
  • Maatwerk mogelijk!
  • Lange levensduur, dus lage kosten
  • Advies en service op maat
Uw 5 voordelen

Onderschuifbedden zijn ideaal om ruimte te besparen voor bijvoorbeeld studentenkamers, vakantiewoningen en op campings. Onze bedden onderscheiden zich door hun robuuste uitvoering en zeer goede comfort.

Dubbeldivanbedden

Met de bekende dubbeldivanbedden van AVEK tovert u in een handomdraai een 1-persoons slaapplaats om naar een royaal 2-persoonsbed. De duobedden bestaan uit een bovenbed en een onderschuifbed voorzien van wieltjes en uitklapbare hoofd- en voeteinden. De onderschuifbedden zijn in uitgeklapte stand even hoog als de bovenbedden.

Dubbeldivanbedden zijn geschikt voor alle situaties waarin de ruimte beperkt is, en waar een extra bed snel voor handen moet zijn. Deze bedden worden ondermeer toegepast in hotels, vakantiewoningen, campings en thuissituaties.

Twin bovenbed met ingeklapt onderschuifbed

Twin bovenbed met uitgeklapt onderschuifbed

 

 

 

 

                 Twin bovenbed met onderschuifbed                                     Twin als uitgeklapt bed

Twee varianten

De onderschuifbedden van AVEK hebben een duurzame stalen constructie, en zijn verkrijgbaar in twee varianten en meerdere kleurstellingen. De praktische Duet bedcombinatie is voorzien van lengtegespannen spiraalbodems met dwarssteunen.

De luxe variant is de Twin: een onderschuifcombinatie met een iets hogere instap, en bedbodems die voorzien zijn van dwarsgespannen spiralen. De dwarsgespannen spiralen zorgen voor een progressieve tegendruk, en zijn daardoor extra comfortabel. Spiraalbodems staan bekend vanwege de goede ventilatie.

De bovenbedden en onderschuifbedden van zowel de Duet als de Twin zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. Bij de bedden zijn bijpassende matrassen leverbaar.